Tendinte in .Ro


2012 este Anul Caragiale in Romania

2012 este Anul Caragiale in Romania

O dubla aniversare face 2012 sa fie un an important pentru teatrul romanesc si pentru Romania totodata: se implinesc 160 de ani de la nasterea dramaturului Ioan Luca Caragiale si 100 de ani de la moartea lui. Pentru a-i comemora numele si cinsti memoria celui care a creat unele dintre cele mai spumoase comedii romanesti, Romfilatelia a creat o emisiune de marci postale, alcauita dintr-un singur timbru ce are o valoare nominala de 5 lei si care prezinta portretul marelui dramaturg, la acesta adaugandu-se o colita dantelata, un plic si o carte.

La toate acestea se adauga si albumul filatelic realizat intr-un numar de 600 de exemplare (numerotat de la 1 la 600), echipat cu minicoala speciala de 8 timbre (2 timbre tête-bêche) cu o vinieta si manseta ilustrata tematic, insotita un plic echipat cu timbrul din colita si obliterat cu stampila care este aplicata si in clar, cu folio aur.

Emisiunea de marci postale “2012 – Anul Caragiale” poate fi achizitionata, bineinteles, in limita stocului disponibil, de la toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti