Tendinte in .Ro


Cea mai mare coafura afro din lume

Cea mai mare coafura afro din lume

Priviti-o in imaginea alaturata si in filmuletul de mai jos si abia apoi intrebati-va daca v-ati dori o asemenea coafura. Ar fi trebuit sa scriem cuvantul coafura cu litere mari, nu-i asa? Pentru ca este vorba de cea mai mare coafura afro din lume. Aceasta coafura ii apartine lui Aevin Dugas, o domnisoara din oraselul american Napoleonville (statul Louisiana), care poate n-ar fi ajuns in mijlocul atentiei, ea sigur nu si-a dorit acest lucru initial, daca sora ei nu ar fi postat pe facebook o poza a lui Aevin in care aceasta coafura iesea in evidenta. De altfel, spre deosebire de cautatorii de recorduri care se chinuie sa faca orice traznaie din lume cu intentia de a-si vedea numele in Cartea Recordurilor, Aevin Dugas nu a facut nimic pentru aceasta onoare. Reprezentantii Cartii Recordurilor au vazut fotografia ei si i-au propus sa se intalneasca si sa ii masoare parul. S-au intalnit iar restul este istorie, Aevin Dugas a fost desemnata posesoarea celei mai mari coafuri afro din lume.

Recordul ei dateaza din octombrie 2010 si probabil ca atata vreme cat Aevin isi va pastra coafura va fi greu oricui sa o intreaca. Pentru ca atunci cand se duce la salon ea nu cere o coafura par mediu sau coafura par lung ci.. afro. Va inchipuiti ce munca pe orice angajata de la orice salon de infrumusetare sa ii aranjeze parul lui Aevin. Acesta masoara 18,5 centimetri in inaltime, 19,6 centimetri latime iar circumferinta coafurii este de nu mai putin de 132,1 centimetri(!).

Intrebata daca a folosit bigudiuri vreodata, Aevin a recunoscut ca da, chiar bigudiuri electrice si chiar din timpul scolii generale si pana spre varsta de 25 de ani. Chiar si-a ars pielea capului de doua ori dar nu a renuntat niciodata. Totul a inceput pe cand era copila iar in scoala ale carei cursuri le frecventa erau doar 9 copii de culoare, toti ceilalti avand parul drept. Atunci a inceput sa-si carlionteze parul dar nu si-a imaginat niciodata ca va ajunge la o astfel de performanta.

Performanta insotita asa cum este natural si de probleme din cauza parului ei mare, va invitam sa vedeti filmul de mai jos si sa va amuzati pe seama dificultatilor pe care Aevin le intampina atunci cand iese din casa… afro.


 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti