Tendinte in .Ro


In viitor am putea zbura in avioane transparente

In viitor am putea zbura in avioane transparente

Conform inginerilor de la Airbus, viitorul transportului aerian nu mai sta in avioanele inghesuite si cu hublourile mici pe care le stim ci in avioane comerciale transparente ce vor permite calatorilor sa simta zborul prin nori ori sa vada Aurora Boreala in toata splendoarea ei, la care se adauga tehnologii inovatoare, ecologice, interactive.
Orizontul de timp in care am putea urca in astfel de avioane este de.. 40 ani. Ramane asadar notat, vedem in 2050 daca devine realitate. Iata prezentarea conceptului.
 


Interesant, nu-i asa? Daca nu va va place peisajul, panorama cerului, veti puteti alege sa va petreceti timpul in camera holografica, la bar ori intr-o cabina privata pe care sa o personalizati dupa cum doriti: lumini de relaxare, aromaterapie, aer imbogatit cu antioxidanti..

Sau ce ziceti daca veti avea bilet pentru un scaun din avion care ar parea abia scos din fabrica? Nu doar al dumneavoastra ci toate scaunele s-ar curata singure dupa fiecare folosire, si nu doar atat dar vor folosi caldura corpurilor umane pentru a o transforma in energie utila altor activitati, de exemplu proiectarea pe tavan a unor imagini, un film poate..

Se pare ca o parte din tehnologii ar fi deja disponibile, iar altele sunt aproape sa fie descoperite sau realizate. Unde v-ar placea sa zburati prima data cu un astfel de avion?


Galerie foto:
Airbus      Airbus      Airbus

Airbus      Airbus


 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Airbus