Tendinte in .Ro


Americanul Jay-Z a concertat in 7 orase in doar 24 de ore

Americanul Jay-Z a concertat in 7 orase in doar 24 de ore

Despre Jay-Z a auzit cam toata lumea, rapperul american fiind unul dintre cei mai iubiti artisti in lumea muzicala actuala, pe langa interpretarile solo el fiind recunoscut si pentru (sau mai bine zis mai ales pentru) colaborarile cu alti cantareti sau trupe: Beyoncé, Linkin Park, Kanye West, R. Kelly, Lil Wayne, Freeway, The Notorious B.I.G., Nas, Sean Combs, Foxy Brown, Coldplay sau Eminem.

Jay-Z, pe numele sau adevarat Shawn Corey Carter si avand varsta de 42 de ani, mai e cunoscut si pentru aventura sa de 24 de ore pentru care a si intrat in Cartea Recordurilor, anume a sustinut 7 concerte live in 7 orase diferite pe parcursul a doar 24 de ore. Turul de forta (la propriu) s-a intamplat intre ora 7 dimineata a zilei de 18 noiembrie si ora 1:15 dimineata a zilei de 19 noiembrie 2006, Jay-Z performand live in urmatoarele orase, in ordinea concertelor: Atlanta, Philadelphia, Washington, New York, Chicago, Los Angeles si Las Vegas.

Recordul i-a fost doborat insa in iunie 2012 de catre formatia americana Flaming Lips care in acelasi interval de 24 de ore a sustinut 8 concerte in 8 orase diferite, e adevarat in cadrul unui tur cu autobuzul intr-o regiune limitata din sudul Statelor Unite.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti