Tendinte in .Ro


Atelier de creatie neconventional in Bucuresti

Atelier de creatie neconventional in Bucuresti

Se dau o librarie deschisa proiectelor inovative, un producator de tehnologie si un designer de spatii interioare. Se mai pun la dospit multa vointa, un buget pe masura si multa apropiere de prietenii cunoscuti si necunoscuti. Rezulta Notelier, un spatiu neconventional dedicat creativitatii.

Este rezultatul colaborarii dintre libraria Carturesti, Samsung Electronics Romania, designer-ul Irina Neacsu si multi fani ai tehnologiei de pe Facebook. Notelier a fost astfel amenajat in cadrul librariei Carturesti Verona ca un spatiu in care vizitatorii librariei pot folosi tehnologiile inglobate pentru a-si creiona ideile creative, putand astfel beneficia de tehnologie de top de la producatorul sud-coreean care a plasat in cadrul Notelier mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy Note 4 disponibile tocmai in acest scop, de a fi folosite si puse la munca de catre creativi si vizionari.

Publicitate: telefoane ieftinetelefoane second hand

La baza design-ului Notelier au stat parerile si sugestiile fanilor companiei Samsung de pe Facebook, fani care au fost invitati in cadrul unei campanii desfasurate pe reteaua de socializare sa isi impartaseasca ideile creative pe care si le-ar pune in aplicare. Ideile, sugestiile si recomandarile acestora au reprezentat sursa de inspiratie pentru designer-ul Irina Neacsu in realizarea proiectului Notelier, rezultand in final un spatiu modern, chiar revolutionar, care sa le ofere celor care ajung in Notelier sursele de inspiratie, metodele de lucru si de punere in practica a creativitatii de care dau dovada.

NotelierNotelier este impartit in doua zone aparent distincte dar care se intrepatrund in acelasi timp: o platforma de fundal destinata cercetarii si dotata cu leagane si dispozitive Samsung Galaxy Note 4 cu ajutorul carora cei interesati pot avea acces la informatiile de care au nevoie pentru a-si pune planurile in practica; si o zona laterala in care vizitatorii isi pot pune efectiv in valoare ideile, dotata cu mese, scaune, stickere perete si panouri cu imagini urbane pe care vizitatorii chiar le pot imbunatati cu desene personale, meditatii si mesaje inspirationale pentru urmatorii vizitatori.

Sa spunem cateva cuvinte si despre echipamentele lasate de producatorul sud-coreean la dispozitia creativilor: Samsung Galaxy Note 4 dispune de un ecran Super AMOLED Quad HD care are o rezolutie de 2560×1440 pixeli pe un ecran cu diagonala de 5,7 inci si care ofera utilizatorilor imagini clare si o experienta deosebita de utilizare. Dispune de asemenea de un stylus cu senzori imbunatatiti, functii Ultra Power Saving Mode si Fast Charging pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de o experienta multitasking superioara, in acelasi timp de o autonomie de lucru mai mare si viteza sporita de incarcare. Poate mai putin folosita in cadrul Notelierului dar trebuie mentionata si camera foto principala cu care este dotat Note 4 si care are o rezolutie de 16 megapixeli si stabilizator de imagine Smart Optic care face ca fotografiile sa fie mai clare chiar si atunci cand in imagini sunt surprinse obiecte in miscare sau aflate in medii cu luminozitate scazuta.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

libraria carturesti