Tendinte in .Ro


Cea mai lunga asteptare la cabinetul medicului

Cea mai lunga asteptare la cabinetul medicului

Nefericitul pacient care a trebuit sa astepte la usa medicului ce urma sa il consulte este americanul Melvin Barnswallow din orasul Washington, timpul petrecut de el in sala de asteptare fiind de nici mai mult nici mai putin decat 19 ore si jumatate, evenimentul petrecandu-se in martie 1994. Ajuns la cabinet la ora 13:30, a fost vazut de medic abia a doua zi dimineata la 9:00. Si nu s-ar fi ajuns la situatia aceasta daca Barnswallow nu ar fi suferit de o deficienta de auz care l-a facut sa nu-si auda numele strigat la ora programata. Nici nu s-a sinichisit sa intrebe asistentele si a asteptat rabdator sa fie chemat in cabinetul medicului.

A mai urmat o nefericita coincidenta, la ora 17 cand asistentele se pregateau de plecare Barnswallow s-a hotarat sa serveasca o masa frugala constand in doua sandvisuri intr-un colt al salii, fapt ce le-a indus in eroare pe asistente care au crezut despre el ca este un angajat nou al firmei de curatenie, lasandu-l in aceeasi sala.

Abia la revenirea lor la munca a doua zi dimineata asistentele au realizat intamplarea si faptul ca americanul isi petrecuse intreaga noapte acolo. Departe de a fi suparat, acesta era incantat de somnul pe care il trasese acolo spunandu-le ca a fost cel mai bun somn din ultimii ani. A fost bineinteles primul pacient pe ziua respectiva vazut de medic insa simptomele care il facusera sa vina la doctor ii disparusera, specialistul declarandu-l ca fiind intr-o conditie fizica buna.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Cabinet medical