Tendinte in .Ro


Cand ati gustat ultima data miere bio?

Cand ati gustat ultima data miere bio?

Ca s-au schimbat vremurile, asta se vede cu ochiul liber. Ca tendintele arata o distantare faptica de produsele bio cu care cel putin unii dintre parintii nostri au incercat sa ne creasca, chiar daca produsele nu purtau aceasta titulatura, de produse bio, cu atatia ani in urma, si chiar daca reclamele si sfaturile indeamna spre alimentatie ecologica, asta as numi-o deja statistica.

Dar ca am uitat de mierea bio sau cel putin avem tendinta s-o ignoram suplinind-o cu un amestec chimic despre care doar eticheta ne mai sugereaza ca ar trebui inclus in aceeasi categorie, e de-a dreptul ingrijorator. Si cand impresia solicita fundamentarea prin cifre, afland astfel ca 70% din productia interna de miere bio merge la export, nu pot sa nu ma intreb de ce sunt constienti altii de beneficiile acesteia si noi, doar pentru ca o avem atat de la indemana, o consideram perimata, de pe vremea bunicii, si o excludem total din alimentatia noastra.

Poate ca nu ar trebui sa facem o “curatenie” atat de radicala in modul de trai al parintilor si bunicilor nostri; sau poate ar trebui sa ne gandim ca au prins 80 de ani si sunt mai “verzi” decat noi in multe privinte si asta fara doar si poate si datorita alimentatiei cu mult mai sanatoase. Ca simpla opinie, produsele bio nu sunt un moft si nici o moda, sunt o dorinta de a trai frumos si sanatos.

Am putea incepe victorian cu mierea bio si apoi sa introducem si alte produse gen legume, fructe, cereale, cafea ecologica in alimentatia noastra si a copiilor nostri pentru a ne bucura de ei, cat mai mult cu putinta. Cred ca a venit vremea sa punem in practica!
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti