Tendinte in .Ro


Cel mai lung discurs din lume

Cel mai lung discurs din lume

Un preot din Marea Britanie are sanse sa intre in Cartea Recordurilor dupa o tentativa de a dobori recordul celui mai lung discurs din lume, predica sa numarand fix 31 de ore! Ramane ca reprezentantii binecunoscutei publicatii sa verifice inregistrarea video a discursului preotului inainte sa-i inmaneze certificatul de posesor al acestui record. Precedentul record era de 30 de ore si 6 minute.

Preotul James Barry a inceput sa vorbeasca duminica la ora 12, efectuand slujba religioasa obisnuita de 40 de minute, continuand apoi cu pilde si povesti religioase. Dupa propriile spuse, primele 28 de ore au fost destul de putin solicitante, avand o multime de povesti de spus oamenilor, povesti pe care le-a insotit cu nu mai putin de 924 de imagini. Era deja luni dupa-amiaza cand a terminat cam tot ce avusese de spus asa incat ultimele ore l-au solicitat destul de mult incat sa continue sa ofere istorisiri relevante publicului sau.

Printre povestile impartasite enoriasilor sai au fost, pe langa cele religioase, si unele privind viata personala a preotului si experientele pe care le-a trait de-a lungul anilor, cu povetele corespunzatoare bineinteles dar a si raspuns intrebarilor credinciosilor. Dincolo de recordul in sine, James Barry a reusit sa stranga si 1.500 de lire sterline pentru trei organizatii caritabile sustinute de parohia sa.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti