Tendinte in .Ro


Cei mai mari bicepsi din lume

Cei mai mari bicepsi din lume

De la pasiune la performanta drumul e lung si anevoios dar odata ajuns in varf inaltimea iti poate lua aerul si induce senzatii, dorinte, ambitii pentru si mai mult. Iar de la performanta la extrem mai e doar un pic. Un adevar care i se potriveste egipteanului Moustafa Ismail care la doar 24 de ani a ajuns sa arate precum celebrul personaj de desene animante Popeye Marinarul. Culturistul glumeste adeseori spunand celor care se uita mirati la bratele sale ca muschii sai sunt chiar mai mari decat cei ai lui Popeye.

78,7 centimetri este circumferinta bicepsilor lui Moustafa, performanta atinsa dupa un program de antrenament constand in 2 sesiuni de sala pe zi, timp de 10 ani(!). Plus o alimentatie pe masura care, culmea, nu include spanacul 😉 ci un kilogram si jumatate de carne de pui, jumatate de kilogram de carne de vita sau peste, 4 cani de migdale si 3 litri de preparate pe baza de proteine pentru culturisti, in fiecare zi(!). Nu incercati asta pe cont propriu si fara sa fiti sub supravegherea unui specialist!

Pentru performanta sa Moustafa Ismail a fost inclus in cea mai recenta editie a Cartii Recordurilor unde isi asteapta eventualii pretententi la titlul de cei mai mari bicepsi din lume.

Cei mai mari bicepsi

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti