Tendinte in .Ro


Cel mai rapid gol din istoria fotbalului

Cel mai rapid gol din istoria fotbalului

Stim cu totii ca un meci de fotbal dureaza 90 de minute. De multe ori se intampla ca victoriile ori infrangerile sa fie decise in ultimul minut. Agonie si extaz dupa caz. Opusul e acela cand una dintre echipe marcheaza repede si, dupa putinta, se dezlantuie sau se chinuie sa apere rezultatul. Se spune ca jucatorii nu s-au asezat in ghete, ca nu au avut noroc ori invers, cei care-au marcat au fost norocosi. Norocul tine insa cu cei ambitiosi. Si cei perseverenti. Calitati care vin odata cu experienta.

Calitati care se pare ca il caracterizeaza pe rusul Mikhail Osinov (36 de ani). Un jucator de fotbal anonim la o echipa de fotbal anonima ce evolueaza in a 3-a liga din Rusia, FK Mitos Novocherkassk. Anonim doar pana de curand caci Mikhail a intrat in istoria fotbalului cu cel mai rapid gol marcat intr-un meci de fotbal, in secunda 4 a jocului. Iata reusita:

Evenimentul s-a intamplat pe 11 septembrie 2011, in secunda a 4-a a meciului dintre Mitos Novocherkassk si Olimpia Gelendzhik, contand pentru etapa a 19-a din cadrul celei de-a treia ligi ruse. 1.050 de spectatori au asistat la reusita lui Mikhail si astfel la o performanta istorica, jocul nefacand parte din lista de meciuri live transmise de televiziunile ruse, din cauza lipsei de importanta a partidei prin prisma ligii in care evolueaza cele doua formatii. Din fericire un cameraman amator s-a aflat la locul potrivit in momentul potrivit (bine ca nu a intarziat la meci). Revenind la joc, scorul final a fost de 2-1 in favoarea lui Mitos. De mentionat faptul ca Olimpia a marcat in minutul.. 90.
 
Vezi si…

 • Faze tari din fotbal
 • Faze comice din fotbal
 • Perle fotbalisti
   

  Stiati ca..

 • Service Apple Bucuresti  
  Tag

  Cel mai rapid gol