Tendinte in .Ro


Sushi-ul de 2.000 si mai bine de dolari

Sushi-ul de 2.000 si mai bine de dolari

Angelito Araneta Jr. este un tanar maestru bucatar din Filipine si care face senzatie in lumea gastronomica cu preparatele sale iesite din comun, mai ales cu portiile de sushi pe care le ofera clientilor sai. Acestea nu ar fi cu mult diferite de cele pregatite pe alte meridiane ale globului daca nu ar fi cele mai scumpe portii de sushi din lume si daca nu ar fi asezonate cu aur, perle si diamante(!).

Exemplul din partea de sus a imaginii are perle si diamante asezate cu grija deasupra bucatilor de sushi iar portia constand in 5 bucati are un pret de “doar” 1.978 de dolari. Celalalt exemplu de sushi pregatit de Araneta Jr este invelit cu foite de aur de 24 de carate peste care clientii gasesc cate un diamant african, portia costand “doar” 2.750 dolari.

Daca puneti la indoiala faptul ca cineva ar cumpara aceste “delicatese” trebuie sa stiti ca restaurantul din Manila unde lucreaza Araneta Jr este incantat de vanzarile pe care le face cu aceste preparate. Mai ales cei indragostiti care vor sa-si impresioneze iubitele si cei care le cer in casatorie par a fi atrasi de aceste feluri de mancare cu adevarat exotice. Sushi mania face asadar ravagii, mai ales prin buzunare.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Sushi mania