Tendinte in .Ro


A fost creat cel mai subtire ceas din lume

A fost creat cel mai subtire ceas din lume

Dave Vondle si Jerry O’Leary sunt numele celor doi tineri care au creat prototipul pentru cel mai subtire ceas din lume, prototip care are sanse reale sa se impuna in piata odata ce inventatorii lui vor avea resursele sa il introduca in productia de serie sau vreun mare producator de ceasuri va fi dispus sa preia patentul si sa il scoata pe piata sub brandul propriu, ceasul fiind mai degraba un gadget decat un accesoriu, drept pentru care probabil tinerii il vor adopta masiv.

Cel mai subtire ceas este creat dintr-o singura folie de otel inoxidabil, si aceleia reducandu-i-se grosimea pana la doar.. 0,2 milimetri(!). Tehnologia actuala a permis realizarea acestui ceas care se muleaza pe mana datorita componentelor infime ca dimensiuni si avand o proprietate necesara: flexibilitatea.

Are baterie, ca orice fel de ceas electronic, flexibila bineinteles, iar aceasta se incarca in doar 10 minute de la incarcatorul special creat pentru acest produs. O singura incarcare asigura apoi o durata de functionare de o luna de zile, starea bateriei fiind semnalata bineinteles electronic pe ecranul ce foloseste cerneala electronica, acelasi electronic ink pe care il puteti vedea pe ecranele numeroaselor modele de ebook reader Kindle.

Momentan cel mai subtire ceas este disponibil in patru modele de culoare si trei marimi, cu siguranta oferta va fi mult mai bogata imediat ce produsul isi va dovedi succesul in piata pentru crearea de noi modele, mai ales in ceea ce priveste designul.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti