Tendinte in .Ro


Cele mai lungi picioare din lume

Cele mai lungi picioare din lume

V-ati dorit sa aveti cele mai lungi picioare de la petrecere, sa fiti astfel deasupra tuturor celorlalte doamne si printese, sa fiti admirata pentru perechea dumneavoastra de picioare frumoase? Aveti grija ce va doriti. Pentru unii poate fi un dar, pentru altii poate fi o problema pe care recunoasterea publica sa nu o compenseze suficient.

Intr-o astfel de situatie se gaseste Svetlana Pankratova, o rusoaica stabilita in SUA, recunoscuta de catre Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Nascuta la Volgograd in 1971, Svetlana s-a inaltat rapid ceea ce i-a determinat pe parinti sa o indrepte spre jocul de baschet, aceasta fiind cea mai potrivita activitate pentru statura sa. Dupa dizolvarea statelor sovietice, Svetlana si familia sa au emigrat in Statele Unite, domnisoara pe atunci in varsta de 21 de ani continuand sa joace baschet pentru echipa feminina a Virginia Commonwealth University din orasul american Richmond (statul Virginia), remarcandu-se ca o jucatoare excelenta ce a stabilit si doua recorduri in cadrul echipei (cea mai buna jucatoare defensiva ce a evoluat pentru universitatea respectiva si cele mai multe blocaje realizate intr-un sezon competitional).

Revenind la picioarele Svetlanei, trebuie dezvaluit misterul: cele mai lungi picioare din lume masoara 132 de centimetri. Cu toate acestea Svetlana nu poate concura si la titlul de cea mai inalta femeie din lume pentru ca, spre deosebire de picioarele sale, partea superioara a corpului este una normala, inaltimea ei totala fiind de 1,95 metri. Un corp desirat deci de la brau in jos, Svetlana avand si labele picioarelor de mari dimensiuni: poarta numarul 46 la pantofi si incaltaminte creata la comanda.

Actualmente rusoaica maritata cu un localnic american continua sa stea aproape de baschet, fiind antrenorul secund al echipei feminine de baschet a liceului George Mason din oras.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti