Tendinte in .Ro


Cultura generala pentru cei grabiti

Cultura generala pentru cei grabiti

 
Ne mentinem recomandarea sa acordati macar 3 minute pe zi culturii generale. Este o avutie personala, una pe care banii n-o pot cumpara de-a gata, o avere pe care o strangem de cand percepem primele lucruri explicabile si pana cand inchidem ochii. Cultura generala ne formeaza ca oameni si ne ajuta atunci cand avem o dilema ori suntem pusi in fata unei intrebari.
 
Suntem totodata constienti ca zilele pe care le traim se duc cu o viteza fantastica iar timpul e mai pretios ca niciodata. Dezvoltarea personala pierde adeseori in fata pragmatismului, timpul pentru educatie in favoarea orelor suplimentare la serviciu. Dar chiar si atunci cand nu avem timp pentru activitati de mai mare amploare care sa ne sporeasca cultura generala, tot ar trebui sa ne rupem macar 3 minute pe zi ca sa acumulam informatii noi.

Motiv pentru care am pregatit si implementat pe site o noua sectiune dedicata celor care sunt pe fuga, sectiune care se numeste “Stiati ca.. pentru cei grabiti“. Informatii pe scurt, bine de stiut si care, din cateva click-uri, va imbogatesc bagajul de cunostinte sau va readuc in atentie lucruri aparent uitate. Va invitam asadar la Stiati ca.. pentru cei grabiti.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti