Tendinte in .Ro


Cea mai puternica dantura

Cea mai puternica dantura

Probabil multi medici stomatologi si-ar dori sa se uite in gura lui Zsolt Sinka, cunoscut in cercurile de prieteni drept Popeye, ca sa vada ce fel de dantura are baiatul respectiv: dinti de portelan, o dantura perfecta, o dantura stricata, daca are dureri de dinti, etc. Nu de alta dar Zsolt si-a pus dintii la bataie in cadrul unui eveniment cu public, demonstrand ca are cea mai puternica dantura umana dupa ce a reusit sa traga cu dintii nici mai mult nici mai putin decat un avion Airbus A320 de 180 de locuri.

Ati citit bine, un avion in toata regula, din fericire gol la momentul incercarii daca aeronava goala n-ar fi suficienta la cele 42,6 tone cat cantareste in absenta pasagerilor si bagajelor lor. Putin timp mai tarziu si i-ar fi avut si pe acestia, avionul fiind “imprumutat” pentru cateva zeci de minute intre doua curse ale avionului, in timp ce acesta se afla stationat in dreptul Terminalului 1 al aeroportului international Ferenc Liszt din Budapesta. Daca imaginea aeronavei vi se pare cunoscuta, aveti dreptate, este chiar o aeronava Wizz Air.

Revenind la Popeye, acesta a tras avionul timp de 52 de secunde, interval in care a deplasat aeronava (repetam, tragand-o cu dintii) pe o distanta de 39 de metri si 20 de centimetri. La sfarsit Zsolt Sinka a declarat reprezentantilor presei invitati sa asiste la aceasta demonstratie aparte: “Mi-a fost teama de caldura din timpul incercarii. In timpul antrenamentelor am avut o temperatura de doar 15 grade Celsius si un cer acoperit de nori, o vreme ideala pentru o astfel de activitate. Inainte de inceperea demonstratiei cerul s-a curatat insa, temperatura a urcat brusc iar caldura radiata de asfalt imi venea direct in fata. Dar odata pus avionul in miscare am stiut ca voi reusi. Primii metri sunt cei mai grei, ca intotdeauna. Dupa aceea singura grija este mentinerea unei viteze constante.”
 
(Vezi si care este cel mai mare aeroport din lume)
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti