Tendinte in .Ro


Desene de Halloween

Desene de Halloween

Este una dintre cele mai asteptate sarbatori. E adevarat ca nu la noi in Romania ci in Statele Unite. Nu de alta dar pentru majoritatea oamenilor e rost de petreceri, distractie si copilarii. Pentru altii de superstitii. Numarul acestora din urma este insa extrem de mic fata de primii care abia asteapta sa se distreze in jurul dovlecilor sculptati si luminati pe dinauntru, la jocuri de Halloween sau in fata usilor caselor pe care le colinda. Pentru ca trebuie sa stiti, nazdravanii care umbla in usa in usa au o singura intrebare pentru cei care le deschid: Trick or Treat? Adica farsa ori dulciuri? Daca primesc dulciuri, toata lumea e multumita. Daca stapanul alege insa farsa, atunci i se pune la cale o pacaleala, pe loc. Vai de pielea lui daca nu e in dispozitie de distractie.

Iata mai jos cateva desene de Halloween care sa va introduca in atmosfera acestei sarbatori, suntem siguri ca or sa va placa.


Halloween      Halloween      Halloween

Halloween      Halloween      Halloween

Halloween      Halloween      Halloween

Halloween      Halloween      Halloween

Vezi si
Costume de Halloween
Masti de Halloween
Machiaj de Halloween
Petreceri de Halloween
Dovleci de Halloween
Mai multi dovleci de Halloween
Jocuri de Halloween
Imagini de Halloween
Cand este Halloween?

 
Desene © (1), (2) CuteReaper; (3) Sulev Daekazu; (4) Cat-Man; (5) Alina Kurbiel; (6) Tina Alynaris; (7) Harkill; (8) Stef Tastan; (9), (10) Wagner; (11) Miranda Mejia; (12) Alexei Samokhin
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti