Tendinte in .Ro


Gara de Nord gazduieste Train Delivery, eveniment de cultura urbana

Gara de Nord gazduieste Train Delivery, eveniment de cultura urbana

Weekend-ul 28-30 iunie 2013 aduce Gara de Nord din Bucuresti in centrul atentiei, unul dintre peroanele celei mai importante gari feroviare ale Capitalei devenind spatiul de desfasurare a numeroase evenimente culturale. Spectacole de teatru, concerte de muzica, piese de arta urbana si de arhitectura vor putea fi vazute pe Peronul 14, cel mai mare peron din Gara de Nord, in cadrul evenimentului de cultura urbana intitulat Train Delivery.
 
Mai mult, o garnitura de tren speciala ce va trage la peronul 14 va gazdui expozitii foto in compartimentele trenului dar si alte surprize pentru calatorii sai. Inainte sa urce in tren sau dupa explorarea acestuia vizitatorii pot savura pe acelasi peron filme de calatorie ce vor fi difuzate pe ecrane speciale, piese de teatru cu acelasi specific puse in scena de actori adevarati iar artisti pe care ii veti recunoaste cu siguranta vor interpreta romante si cantece cu parfum de calatorie.

Muzeul Cailor Ferate si Salonul Regal vor fi si ele deschise in fiecare zi din weekend-ul dedicat Train Delivery iar salile de asteptare ale Garii de Nord si panoul de informatii vor fi la randul lor adaptate pentru a completa in cel mai frumos mod cu putina evenimentul cultural gazduit de gara feroviara.

Iata si o invitatie oficiala din partea noului presedinte al Consiliului de Administratie al CFR, Sorin Mindrutescu: “Gara de Nord este principalul nostru brand si a venit momentul sa-i refacem imaginea ramasa destul de mult in urma vremurilor. Vrem sa oferim garii un suflu de prospetime si mai vrem s-o readucem acolo unde ii este locul: intre celelalte spatii de traditie ale Bucurestiului, alaturi de Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Parcul Cismigiu, Calea Victoriei sau Bulevardul Kiseleff. Train Delivery este doar inceputul acestei reimprospatari asa incat va invitam sa pasiti cu noi pe acest nou drum pe care porneste acum Gara de Nord.”
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti