Tendinte in .Ro


Cel mai scump hot-dog din lume costa fix 100 dolari

Cel mai scump hot-dog din lume costa fix 100 dolari

Cu siguranta sunteti curiosi sa aflati ce contine un hot-dog de 100 de dolari, nu-i asa? Iata lista ingredientelor de baza: carne de vita Kobe (una dintre cele mai scumpe carnuri de acest fel din lume), ulei de trufe, homar proaspat si coniac Louis XIII vechi de 100 de ani.. Dar nu carnea de vita este ingredientul cel mai scump ci picaturile de coniac ce dau savoare hot-dog-ului (o sticla de coniac de acest fel costa 2.400 de dolari). Il gasiti sub denumirea de “The Dragon Dog” in meniul fast-food-ului DougieDog Hot Dogs aflat la intersectia strazilor Granville si Nelson in Vancouver, Canada.

Patronul localului insista ca 100 de dolari nu sunt asa de multi. “Sunt banii pe care ii dai pe o cina memorabila. Iar Dragon Dog este ceva aparte, nu? In plus poti sa-l imparti cu cel sau cea cu care ai iesit in oras”. Aceasta din urma fiind o referire la lungimea hot-dog-ului, de 30 de centimetri. Luati o rigla si vedeti cat inseamna.. 😉

Numele de Dragon vine de la doua evenimente: lansarea lui a coincis cu inceputul noului an chinezesc, al dragonului, si cu aparitia fast-food-ului in cadrul show-ului de televiziune Dragon’s Den, echivalentul canadian al Arenei Leilor.

Dragon Dog
 
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Hot-dog