Tendinte in .Ro


Iaşul se aliniază marilor capitale culturale ale lumii

Iaşul se aliniază marilor capitale culturale ale lumii

Bătălia pentru cultură nu se mai poartă pe hârtie şi în bibliotecă, ci iese în stradă. A venit momentul ca Iaşul să se transforme într-un motor de promovare a României peste hotare. Oraş cultural prin excelenţă, Iaşul are acum ocazia de a readuce în prim plan realizările care l-au consacrat în trecut şi de a le alinia modernităţii. Iaşi Educational Trade Show – IETS îşi propune să confirme valoarea educaţiei ca emblemă a Iaşului printr-un eveniment care va aduce în faţa întregii Europe efervescenţa culturală a capitalei Moldovei.

Timp de trei zile excelenţa în educaţie se transformă în conceptul care va ghida întreaga activitate locală. Evenimentul este organizat în colaborare cu cele cinci universităţi de stat din Iaşi, cu susţinerea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi a Primăriei Municipiului Iaşi. IETS este structurat pe trei secţiuni: Gala Educatiei Ieşene (1-2 iunie), Expozitiile IETS (1-3 iunie), care cuprind Expoziţia de Oferte în Educaţie, Expoziţia de Produse, Servicii şi Tehnologii în Educaţie şi Târgul de Carte şi Ziua Absolventului (3 iunie), fiecare dintre acestea având o suită complexă de subevenimente şi manifestări conexe.

Punctul culminant al IETS va fi, fără îndoială, Spectacolul „Clasic 300” organizat pe data de 2 iunie, în cadrul Galei Educaţiei Ieşene. Într-un decor natural inedit, pe esplanada Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, ieşenii vor avea ocazia de a admira un spectacol de muzică clasică neegalat în capitala Moldovei.

Iaşi Educational Trade Show – IETS oferă 3 zile de inovaţie şi inspiraţie pentru învăţământ şi educaţie şi un complex de evenimente care se adresează elevilor, studenţilor, părinţilor, cadrelor didactice, factorilor de decizie din domeniu şi tuturor celor implicaţi în sectorul public şi privat, fie că este vorba de facilităţi şi operaţiuni, management, reformă, tehnologie şi investiţii în domeniul educaţiei. Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi accesând site-ul www.iets.ro.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti