Tendinte in .Ro


Jocuri de Halloween

Jocuri de Halloween

Te afli in cautarea unor idei de distractie pentru seara in care vei/veti sarbatori Halloween-ul? Ai ajuns in locul potrivit, iata in continuare cateva jocuri ingenioase care au devenit de-a lungul timpului adevarate traditii in ceea ce priveste activitatile de Halloween, tocmai bune de urmat atat de catre copii cat si de catre adulti, de altfel cu cat e mai mare varsta cu atat e mai mare si distractia pentru ca o indemanare sporita dar o atentie insuficienta duc de multe ori la greseli de tot hazul.
 
Dunking sau Apple bobbing

Jucat chiar si de nobili asa cum se poate vedea in pictura alaturata, Dunking (numit uneori si Apple bobbing) incepe cu amplasarea unor mere, obisnuitele fructe, in vase sau recipiente cu apa – cu cat mai mari cu atat mai bine. Dupa cum vedeti, chiar si intr-o fantana decorativa. Merele vor pluti bineinteles datorita aerului pe care il contin in pulpa fructului. Incercarea consta in culegerea merelor din baia de apa.. cu dintii. Nu e recomandat a fi practicat in aer liber datorita riscului de a contracta o raceala in cazul in care temperatura exterioara este prea scazuta. Udatura este garantata, distractia de asemenea.
 
Apple pinking

Un joc tot cu mere caci e vremea recoltei, nu-i asa? Cei care participa la acest joc se aseaza in genunchi pe un scaun, pe podea fiind amplasate merele. Jucatorii trebuie sa dea drumul unei furculite tinuta anterior intre dinti in asa fel incat sa nimereasca si mai mult, sa strapunga fructul vizat iar furculita sa ramana infipta in mar. Atentie la echilibru.
 
Apple bite

In cazul acestui joc merele nu se mai afla nici in vase cu apa nici jos pe podea ci agatate de undeva de sus. Cei care participa la joc nu trebuie decat sa reuseasca sa muste din merele atarnate in aer dar unse in prealabil cu sirop sau miere. Incercarile nu vor face altceva decat sa manjeasca fetele jucatorilor. Prima muscatura este mai dificila, urmatoarele se vor baza pe cavitatea deja creata in fruct. Nu e chiar foarte usor dar cu siguranta e distractiv pentru multimea adunata in jurul celor care accepta provocarea. Apropo, stiati ca cel mai consumat fruct din Uniunea Europeana este marul? Dar ca si fructele pot sa ingrase? Iata detalii aici.
 
Apple cut

Un joc destinat femeilor nemaritate, constand in aruncarea peste umar a unei coji de mar. Nu orice coaja ci aceea completa si lunga, rezultata in urma curatarii marului dintr-o singura taietura. Se spune ca forma pe care o va avea acea coaja aruncata peste umar reprezinta prima litera a numelui viitorului sot.

Un exercitiu similar consta in privirea unei oglinzi intr-o camera intunecata in noaptea de Halloween, credinta spunand ca fata viitorului sot va aparea in oglinda. Un exercitiu de rabdare asadar. In lumea britanica sunt chiar si versuri pe aceasta tema: On Halloween Look in the Glass / Your Future Husband’s Face Will Pass. Mai tragic e cazul in care in oglinda apare un craniu, semn ca femeia respectiva isi va pierde viata inainte sa ajunga sa se marite.
 
Mai bine deci Apple bobbing-ul mai ales ca jocul are si niste semnificatii pe care le-am lasat pentru la sfarsit pentru a incheia intr-o nota optimista, se spune ca fetele care isi pun sub perna merele culese cu dintii in timpul jocului isi vor visa viitorii iubiti.

Vezi si
Costume de Halloween
Masti de Halloween
Machiaj de Halloween
Petreceri de Halloween
Dovleci de Halloween
Mai multi dovleci de Halloween
Imagini de Halloween
Desene de Halloween
Cand este Halloween?

 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti