Tendinte in .Ro


Jocul F1 2013 a fost lansat si in Romania

Jocul F1 2013 a fost lansat si in Romania

Cu o zi inainte de week-end-ul disputarii Marelui Premiu de Formula 1 din Coreea de Sud, al 14-lea Mare Premiu al sezonului, a fost lansat si in Romania jocul F1 2013, unul dintre cele mai asteptate jocuri cu Formula 1 din istorie. Simulatorul de Formula 1 promite o experienta deosebita, apropiata de cea din cursele reale, datorita graficii exceptionale cu care a fost inzestrat de catre dezvoltatorul jocului, Codemasters. Jocul este disponibil pentru inceput in variantele Standard Edition si Classic Edition pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.
 


 
Varianta Standard Edition include sezonul 2013 al binecunoscutei intreceri sportive cu motor, de asemenea include un generos continut clasic din anii 1980. Varianta Classic Edition aduce in plus continut suplimentar, exclusiv, din anii 1990, atat piloti cat si trasee pe care jucatorii isi pot incerca abilitatile de driveri. Ambele variante se pot juca bineinteles atat in single-player mode cat si in split-screen si online.

F1 2013 promite o grafica de exceptie, menita sa impuna in aceasta lume a divertismentului electronic un nou standard vizual pentru jocurile de curse, realismul fiind sustinut si de inteligenta artificiala imbunatatita a pilotilor. Gameplay-ul cu care ne-a obisnuit seria de jocuri F1 este astfel imbunatatit, editia prezenta oferind adevarate provocari.

Pentru incepatori jocul ofera modul Young Driver Test, dezvoltat pe baza conceptului existent in realitate si care este asigurat ca si in viata reala de circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, si care permite celor mai putin familiarizati cu lumea Formula 1 sa intre “in paine” printr-o pregatire specifica si provocari ce le vor imbunatati tehnicile de pilotaj. Jucatorii mai avansati stiu deja despre ce este vorba in acest joc iar dezvoltatorul sau promite ca toate asteptarile lor sa fie implinite odata cu intrarea in lumea F1 2013. Iata mai jos imagini din joc, click pe oricare pentru afisarea la dimensiunea intreaga.


F1 2013      F1 2013      F1 2013

F1 2013      F1 2013      F1 2013

Cea mai bogata experienta de joc este insa oferita de RaceNet, serviciul online gratuit al comunitatii de jucatori Codemasters. De exemplu intrarea in online va permite jucatorilor chiar un Time Trial pe circuitul de la Yeongam din Coreea de Sud, in paralel cu evenimentul real gazduit de aceasta tara asiatica, un Time Trial in cadrul caruia jucatorii vor concura unii impotriva celorlalti pentru cei mai buni timpi in clasamentele online. Fiecare jucator care participa la acest Time Trial primeste 1000 de puncte de experienta pe care le poate folosi pentru a obtine recompense, de exemplu casti noi pentru piloti in cursa. Tot RaceNet le permite jucatorilor sa isi creeze propriile evenimente personalizate, putand alege circuitul, marca monopostului pe care il vor conduce, durata evenimentului si chiar conditiile meteo, la aceste evenimente putand participa grupuri de jucatori selectati de cei care le creeaza. Fiecare jucator de F1 2013 care are un cont RaceNet primeste in plus un bolid 1976 Ferrari 312 T2, acelasi care apare si in filmul Rush, film in care este retraita rivalitatea dintre cei mai buni piloti ai anilor 1970, James Hunt si Niki Lauda. Contul RaceNet poate fi creat de cei care nu il au deja la adresa racenet.com. Daca tot suntem la perioada clasica a Formulei 1 sa mai spunem ca prezentarile video din joc apartinand acestei perioade beneficiaza de vocea legendarului jurnalist si comentator de Formula 1 Murray Walker.

In final, iata pretul jocului in variantele disponibile si in Romania in magazinele de specialitate si online:

 • Standard Edition PC – 149,99 lei
 • Standard Edition PS3 – 239,99 lei
 • Standard Edition Xbox 360 – 239,99 lei
 • Classic Edition PS3 – 279,99 lei
 • Classic Edition Xbox 360 – 279,99 lei
   

  Stiati ca..

 • Service Apple Bucuresti  
  Tag

  Jocuri formula 1