Tendinte in .Ro


Carti despre limbajul trupului

Carti despre limbajul trupului

Fie ca este vorba de limbajul trupului la barbati ori de limbajul trupului la femei, limbajul corpului odata stapanit ne deschide o lume nemaivazuta in care noi dictam comunicarea si felul in care ea se desfasoara. Indiferent ca “ascultam” limbajul nonverbal al celui sau celei care ne sta in fata ori comunicam prin acest limbaj nonverbal chiar fara ca interlocutorul nostru sa-si dea seama, discutia are in persoana noastra un moderator si un excelent comunicator.

Secretul consta in deslusirea acelor mesaje pe care un neavizat le transmite involuntar, ori de ce nu, in cazul in care ne confruntam cu un alt cunoscator al limbajului nonverbal, sa “citim” ceea ce vrea sa ne transmita dar in acelasi timp sa actionam asa cum consideram noi de cuviinta. Date fiind chiar si numai aceste considerente, cunoasterea limbajului non-verbal devine de o importanta capitala, dandu-ne timp sa ne pregatim o reactie potrivita in fata unei probleme pe cale sa apara sau oferindu-ne prilejul sa reactionam intocmai situatiei aparute.

Va invitam sa treceti in revista titlurile propuse asa incat alegerea pe care o faceti sa fie cea mai buna vis-a-vis de nevoile de cunoastere a limbajului corpului. Veti gasi mai jos carti despre limbajul trupului la serviciu, despre limbajul trupului in familie si chiar despre limbajul trupului in dragoste. Alegeti ce vi se potriveste sau ce aveti nevoie sa aflati in viitorul apropiat sau mai departat si purcedeti pe acest drum al cunoasterii. Asa cum scriam mai sus, va va deschide portile catre o lume pe care poate o intuiati dar care vi se va parea mai ampla si mai plina de necunoscut decat v-ati imagina. Sunt titluri care va vor schimba viata si modul de abordare al unei discutii, de la cea mai simpla pana la cele dificile, provocatoare, in care miza poate fi un loc de munca, o relatie, o negociere de succes.
 

(click pe imaginile cartilor sau pe titluri pentru a vedea preturile lor)
Limbajul trupului

Limbajul trupului. Cum sa ai succes atat in planul profesional, cat si in cel personal

Tonya Reiman
376 pagini

   Limbajul trupului

Limbajul trupului in mediul de afaceri

Allan Pease, Barbara Pease
128 pagini

 
Limbajul trupului

Limbajul trupului. 7 lectii simple pentru a stapani limbajul non-verbal

James Borg
272 pagini

   Limbajul trupului

Limbajul trupului in dragoste

Allan Pease, Barbara Pease
136 pagini

 
Limbajul trupului

Limbajul trupului

David Cohen
152 pagini

   Limbajul trupului

Limbajul trupului

Peter Andersen
394 pagini

 
Limbajul trupului

Limbajul trupului la serviciu

Mary Hartley
168 pagini

   Limbajul trupului

Sinergologia. De la limbajul trupului la arta de a citi gandurile celuilalt

Philippe Turchet
288 pagini

 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti