Tendinte in .Ro


Cea mai mare colectie de magneti de frigider din lume

Cea mai mare colectie de magneti de frigider din lume

De curand am facut “recensamantul” magnetilor de pe propriul frigider, ajungand la multumitoarea suma de 100 de magneti, cu potential de crestere bineinteles cu fiecare deplasare in tara sau in strainatate. Va invitam sa faceti acelasi lucru inainte sa mergeti mai departe cu parcurgerea acestui articol pentru ca urmeaza o comparatie neta in favoarea Doamnei Magnet cum mai este numita de catre prieteni Louise Greenfarb, o americanca ce traieste intr-un orasel din statul Nevada.

Ei bine, Louise a inceput sa stranga magneti de prin anii ’70 ai secolului trecut, asa cum ni se intampla tuturor, e suficient sa apara primii 2-3 magneti pe frigider ca sa se declanseze o pasiune pentru colectionarea acestor obiecte. A strans si a strans si a tot strans pana a ajuns aproape in imposibilitatea de a-i numara. Nemaivorbind de faptul ca frigiderul a fost de mult acoperit cu un strat de magneti, ceea ce a dus la achizitionarea unor panouri din metal, special concepute pentru lipirea si expunerea magnetilor sai.

45.000 de magneti de frigider numara colectia lui Louise Greenfarb, dintre care doar aproximativ 600 se gasesc pe frigider, restul putand fi vazuti in intreaga casa decorata in toate culorile posibile datorita acestei pasiuni, chiar si partea din interior a usii de la intrare fiind complet acoperita de magneti.

Despre colectia sa Luise spune ca este albumul foto al vietii ei, magnetii reprezentand amintiri din locurile in care ea a ajuns, ori ale evenimentelor la care a participat si pe care a ales sa le imortalizeze nu prin fotografii asa cum fac majoritatea celorlalti oameni ci prin magneti. Bineinteles ca o buna parte dintre acesti magneti de frigider i-au fost dati lui Louise de catre membrii familiei, de catre prietenii apropiati si chiar de catre necunoscuti care au aflat intr-un fel sau altul de pasiunea ei iar americanca spune ca tine la acesti magneti in egala masura pentru ca fiecare dintre ei i-a fost dat cu un motiv iar ea respecta si apreciaza gesturile celor care i-au daruit astfel de daruri.

Magnetii sunt din toata lumea si reprezinta tot felul de subiecte, de la obiective turistice la evenimente politice, de la obiecte promotionale pentru diverse marci pana la imaginile unor actori de filme ori muzicieni, jucarii sau simboluri.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti