Tendinte in .Ro


Exista concursuri internationale pentru montatorii de parchet si pardoseli

Exista concursuri internationale pentru montatorii de parchet si pardoseli

Daca nu am fi aflat nu v-am fi povestit. Concursurile sunt anuale si sunt organizate de asociatiile nationale ale montatorilor de pardoseli si patronate de Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli. Lung nume, nu-i asa? Ei, mai pe scurt este EUFA P+F.

Daca astfel de concursuri au deja vechime in alte tari europene, primul concurs organizat in Romania a avut loc in perioada 29-31 martie 2012. Echipele participante au fost din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia si Polonia. Fiecare echipa a fost alcatuita din cate doi concurenti independenti si cate un arbitru oficial pentru fiecare categorie de concurs.

Categoriile au fost doua la numar:

 • Pardoseli din lemn – executarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferente;
 • Pardoseli elastice – executarea a 3 montaje: linoleum, mocheta si pardoseala PVC. Aceasta categorie a fost introdusa in concurs chiar la propunerea asociatiei din Romania.
   
  Arbitrii au fost din fiecare tara participanta si au jurizat toate lucrarile din categorie, mai putin cea a tarii pe care o reprezentau. Arbitrii sunt absolventi ai cursurilor de arbitraj organizate de EUFA P+F.
   

  Stiati ca..

 • Service Apple Bucuresti  
  Tag

  Montaj parchet