Tendinte in .Ro


Cel mai mare mozaic animat format din telefoane mobile

Cel mai mare mozaic animat format din telefoane mobile

Mobile World Congress este cea mai mare expozitie din lume pentru industria telefoniei mobile, un eveniment anual gazduit de orasul spaniol Barcelona si la care participa producatori de telefoane mobile, operatori de telefonie, furnizori de tehnologie si de continut din intreaga lume. Pe langa acestia care au rolul de gazde, zeci de mii de profesionisti sau doar pasionati de aceasta lume a tehnologiei mobile, doar in 2013 fiind inregistrati peste 72.000 de vizitatori in cursul celor 4 zile cat dureaza evenimentul. Un prilej pentru producatori sa isi prezinte cele mai noi telefoane, concepte si prototipuri sau doar sa iasa in fata cu ceva.

Cum a fost si cazul celor de la compania Sony care, in cadrul standului lor expozitional, au asamblat un perete intreg de telefoane mobile sincronizate sa afiseze imagini ca un singur echipament, cel mai mare mozaic de acest fel realizat pana acum. Performanta lor? 196 de telefoane Sony Xperia ZL care au alcatuit o grila de 14×14 telefoane masurand 1,90 metri inaltime si 1,03 metri latime. Tot cei de la Sony detineau si precedenta performanta care masura insa doar 72 de telefoane.

Cei aproape 2 metri patrati de ecrane au avut, data fiind rezolutia Full HD a fiecarui echipament, o rezolutie totala de 406 megapixeli (26.880 x 15.120 pixeli) pentru care oficialii companiei au pregatit o proiectie animata speciala.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti