Tendinte in .Ro


La Navodari se construieste cu fonduri europene

La Navodari se construieste cu fonduri europene

Centrul de Afaceri din Navodari a intrat pe ultimele sute de metri inainte de finalizarea sa. Proiectul, numit “Construire Centru de Afaceri Năvodari” si a carui implementare a inceput in luna septembrie 2012 are o durata de implementare de 30 de luni, perioada care se apropie vertiginos de final. Din valoarea totala aprobata de 28.965.213 lei, aproape 11 milioane de lei provin din fonduri europene, valoare eligibila nerambursabila, provenind din Programul Operational Regional 2007-2014, Axa Prioritara 4, destinata sprijinirii mediului de afaceri local si regional.

In cadrul acestui Centru de Afaceri vor activa 38 de firme de mici dimensiuni care, in calitate de beneficiari, vor ocupa spatii de birouri cu suprafete cuprinse intre 23 de metri patrati si 54 de metri patrati, societati din Navodari si din zona metropolitana Constanta. Despre acestea se stie ca vor numara aproximativ 140 de angajati, personalul Centrului de afaceri urmand a fi de 14 persoane responsabile cu administrarea Centrului, atat din punct de vedere managerial cat si administrativ si de sustinere a infrastructurii de care dispune Centrul. Dintre angajatii care urmeaza sa lucreze in acest loc se asteapta ca jumatate dintre ele, aproximativ 70, sa fie femei.

Centrul va avea nu doar birouri ci si sali de conferinte, parcari si zone verzi, astfel: platforme pavate in suprafata de 6.550 metri patrati, spatii verzi in suprafata de 2.076 metri patrati si parcare in suprafata de 5.915 metri patrati.

Proiectul, depus si implementat de catre Primaria orasului Navodari, urmareste sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii locale si regionale ca factori de crestere si vectori de dezvoltare a activitatilor economice moderne, flexibile si adaptabile, cu valoare adaugata ridicata. De asemenea furnizarea de servicii de suport pentru mediul de afaceri, adaptate nevoilor si exigentelor societatilor care isi vor gasi un loc al lor in cadrul Centrului; sprijinirea dezvoltarii economice durabila si echilibrata a orasului prin folosirea resurselor locale disponibile si necesare pentru firmele locale, ducand astfel la imbunatatirea mediului de afaceri local iar pe termen lung la dezvoltarea firmelor si implicit la cresterea numarului de angajati care le vor fi necesari societatilor care beneficiaza de acest proiect.

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti