Tendinte in .Ro


Cea mai mare palma din lume

Cea mai mare palma din lume

Studentii de la VIT University (Vellore Institute of Technology) din orasul Vellore (India) au stabilit la inceputul anului 2013 un record pe cat de ciudat pe atat de spectaculos, mai ales prin prisma faptului ca realizarea lor nu a fost vizibila decat de la inaltime: cea mai mare palma din lume, formata din propriile corpuri. 3.005 studenti s-au adunat pe platoul situat langa complexul sportiv al universitatii pentru a forma aceasta palma (vezi foto).
 
Ideea a apartinut Centrului pentru Dezvoltare Rurala din Vellore, mana simbolizand “Emanciparea femeilor” si dorind sa atraga atentia asupra problemelor din India privind securitatea femeilor si drepturile lor in societate.

Recordul studentilor indieni reprezinta si doborarea precedentei performante, o palma realizata in 2012 la initiativa companiei Nestle in Puerto Rico si formata din 849 de oameni, acea palma fiind simbolul unui program de intrajutorare sustinut de Nestle, numit “high-five for life”.

VIT University este o institutie de invatamant superior dedicata cercetarii stiintifice, fiind cotata drept printre primele din India in aria cercetarii tehnologice. Facultatile sale asigura cursuri in domeniile ingineriei calculatoarelor, programare, bio-tehnologii, inginerie electrica, electronica, constructii, stiinte sociale si managementul afacerilor.

(sursa: CoolAge.in)
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti