Tendinte in .Ro


Pentru advertiseri

 
La prima strigare, variantele de promovare a produselor si serviciilor pe care le oferiti sau intermediati sunt urmatoarele, lista nefiind limitata la cele de mai jos ci depinzand direct de ideile pe care in final le punem in practica. Traficul site-ului este analizat cu Google Analytics, disponibil pentru advertiseri prin cont de acces, si mai nou prin Trafic.ro, sigla si linkul fiind in josul paginii.
 

Proiecte speciale

De la concursuri pe Stiati.ca sau in colaborare cu alte site-uri pana la campanii integrate pe mai multe canale de promovare, suntem deschisi la propuneri de colaborare, de asemenea avem si noi idei pe care le putem pune pe masa discutiilor. Important este ca vizitatorii si prietenii nostri sa aiba de castigat din aceste parteneriate.

Nikon D5200   Noaptea Muzeelor 2012   Iasi Educational Trade Show

 


 

Advertoriale

In urma prelucrarii unui comunicat de presa ori participarii la eveniment; redactat in asa fel incat informatiile publicate sa ofere gradul de noutate asteptat de vizitatorii si prietenii nostri (te invitam sa vezi si cateva citate despre prietenie). Dat fiind specificul site-ului, dedicat oferirii de cunoastere, informatiile vor fi oferite plecand de la elementele de noutate culturala/sociala/tehnologica pe care evenimentul le-a presupus. Iata mai jos advertorialele create pana acum:

Biciclop   Cordon Electronics   AMD

 


 

Bannere 125×125 pixeli, vizibile permanent in sidebar

Bannere 125x125 pixeli
 


 

Banner 468×60 pixeli, vizibil inaintea articolelor publicate

Banner 468x60 pixeli
 


 

Banner 468×60 pixeli, vizibil dupa articolele publicate

Banner 468x60 pixeli
 


 

Banner 468×60 pixeli, vizibil dupa zona comentariilor articolelor

Banner 468x60 pixeli
 


 

Banner 728×90 pixeli, vizibil permanent in footerul site-ului

Banner 728x90 pixeli
 
 
Linkuri externe: Parol, mon cher | Historia