Tendinte in .Ro


Un alt fel de petreceri pentru copii

Un alt fel de petreceri pentru copii

Satul de petrecerile standard organizate la locurile de joaca ale unor restaurante fast-food sau in mall-uri? Satul de acele petreceri pentru copii la care acestia au mereu acelasi program artistic, daca bineinteles acesta exista, sau de libertatea, i-am putea spune constrangerea, de a se juca in acele spatii inchise fara a beneficia in niciunfel de timpul petrecut cu prietenii? Parintii copiilor intre 5 si 12 ani sunt invitati sa le ofere celor mici o alt fel de aniversare, una in care utilul este minunat imbinat cu placutul, in care voia buna se impleteste in mod ideal cu creativitatea.

Doua organizatii, Global Mindscape si Anaid Art Gallery, sunt promotoarele unui tip de evenimente ce transforma intalnirile copiilor in surprize care intaresc prieteniile si dezvaluie creativitatea celor mici, facandu-i sa se simta speciali, nu doar primind ci si facand daruri. Asa s-a nascut programul Arta de a face daruri la Anaid Art Gallery prin care sarbatoritii le ofera prietenilor lor nu doar o petrecere ci si un atelier de creatie.

Astfel, pe langa petrecerea propriu zisa desfasurata intr-un decor mult mai apropiat si mai potrivit varstei lor, copiii sunt antrenati in activitati creative, rezultatele acestora fiind pastrate de catre copii ca adevarate suvenire. Iata cateva exemple:

Un iepuras pe o pernuta: una dintre temele favorite ale copiilor care sunt rugati sa aduca de acasa cate o fata de perna de mici dimensiuni pe care, in timpul atelierului, o decoreaza sub indrumarea unui specialist cu.. iepurasi, bineinteles, dar si cu alte personaje indragite de copii, intr-un program artistic ce face deliciul acestora.

Peripetiile lui Ulise: o alta tema aleasa de copii care, in cadrul atelierului, discuta despre Ulise si despre alti eroi mitologici, despre faptele lor de vitejie, copiii fiind antrenati in realizarea de schite si picturi cu acestia.

Bijuterii cu dantela si piele: o tema preferata indeosebi de grupurile de fetite care petrec impreuna, o fascinanta poveste a frumusetii in care acestea sunt incurajate sa-si spuna propria versiune prin crearea unor bijuterii, coliere si bratari realizate din dantela, metal si piele, bijuterii unicat cu valoare sentimentala.

Acestea sunt doar cateva exemple de teme abordate in cadrul atelierelor de creatie desfasurate alaturi de petreceri, parintii si organizatorii putand alege impreuna alte tematici pentru distractia copiilor.

Evenimentele se desfasoara in zilele de sambata, timp de trei ore, dintre care o ora este dedicata petrecerii iar doua ore atelierelor de creatie, in spatiul special amenajat in cadrul Anaid Art Gallery, o galerie de arta contemporana din Bucuresti, aflata la adresa strada Slobozia numarul 34, langa Rondul Cosbuc / Piata Regina Maria. Programarile se fac cu doua saptamani sau mai mult inainte, la telefonul 0724 083 932 – Angelica Iacob sau prin e-mail la artadeafacedaruri@gmail.com

Pentru mai multe poze exemple din cadrul acestor evenimente, detalii privind costul acestor petreceri aniversare pentru copii, numarul de copii si alte detalii organizatorice va invitam sa urmati acest link sau sa contactati organizatorii la telefonul ori e-mail-ul deja mentionate.

Petrecere frumoasa!
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Petreceri pentru copii