Tendinte in .Ro


Fiecărei zodii îi corespunde o piatră preţioasă sau semipreţioasă

Fiecărei zodii îi corespunde o piatră preţioasă sau semipreţioasă

Daca esti Berbec, atunci ti se potrivesc de minune pietre ca rubinul, diamantul sau smaraldul. Pentru Tauri pietrele purtatoare de noroc sunt ametistul, chihlimbarul si piatra denumita ochi de tigru. Gemenii pot alege cuartul roz, onixul sau jadul. Racii pot opta pentru citrin, piatra lunii sau turcoaz, în timp ce energiile pozitive sunt atrase catre Leu de sardonix, topaz sau piatra soarelui. Fecioarelor li se potrivesc piatra de amazonit, coralul si turmalina, de vreme ce o Balanta îsi atrage norocul prin safir, jad sau piatra sângelui. Scorpionilor li se recomanda obsidian, ochi de soim sau peridot, iar pentru Sagetatori agatul de foc, acvamarinul si tanzanitul sunt pietrele indicate. Capricornii ar face bine sa se orienteze catre hematit, calcedonie sau aventurin, iar Varsatorilor li se potrivesc pietrele de culoare albastru deschis: cuart albastru, hiacint, howlit bleu. Pentru Pesti, potrivite ar fi moldavitul, agatul albastru sau jaspul.

Recomandările sunt generale însă cunoscătorii spun că, de fapt, pietrele aleg oamenii, prin energiile cu care îi încarcă atunci când se regăsesc în preajma lor.

Daca vreti sa iti si vezi piatra ce ti se potriveste, te invitam sa dai click pe imaginea de mai jos, se va deschide la dimensiune mai mare ca sa poti identifica rapid piatra ta.
 
Pietre pretioase si semipretioase
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Pietre pretioase zodii