Tendinte in .Ro


Cele mai multe saruturi intr-un singur minut

Cele mai multe saruturi intr-un singur minut

Dupa cum va puteti imagina, cele mai multe saruturi le-a primit, cum era si normal, o femeie. Este vorba de Veena Malik, o tanara actrita si model de origine pakistaneza, o vedeta in tara sa datorita frumusetii ce a propulsat-o pe copertile revistelor asiatice dar si rolurilor avute in show-uri si seriale de televiziune precum si filme pentru cinematograf in cei peste 10 ani de cariera inceputa in anul 2000.

Celor 12 filme de lung metraj in care a jucat in perioada 2000-2012, li se adauga alte noua doar in anul 2013, lansate, in post-productie sau planificate, ca o dovada a pozitiei de star de care se bucura in aceasta perioada. Rolurile sale sunt in limbile locale specifice Indiei si Pakistanului: urdu, punjabi, hindi, telugu si kannada.

In 2012 Veena Malik a fost clasata de catre revista FHM India pe locul 26 in topul celor mai sexy femei din lume.

In 26 februarie 2013, de ziua ei, Veena Malik si-a facut un cadou aproape neobisnuit, intr-o incercare de a fi sarutata de mai mult de 100 de barbati intr-un singur minut. Tentativa reusita, nu mai putin de 130 de tineri pretendenti atingand-o cu buzele in doar 60 de secunde. Doar primul a avut onoarea de a fi singur, Veena fiind apoi coplesita de saruturi pentru a-si putea duce tentativa la bun sfarsit. Dupa linistirea apelor tanara a recunoscut ca a organizat aceasta “sarbatoare” a saruturilor pentru publicitate.

Iata mai jos primul sau cantec – Drama Queen – lansat in 2012 si care se doreste a fi o carte de vizita pentru Veena Malik:


 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti