Tendinte in .Ro


Stiati.ca la 2 luni si jumatate

Stiati.ca la 2 luni si jumatate

Am fi putut scrie acest articol pe blogul Stiati.ca la o luna de la lansare, la doua luni, dar n-ar fi avut aceeasi savoare, n-ar fi avut aceeasi consistenta.

Am atins o borna care pentru orice site la inceput de drum pare departata, am reusit sa publicam in acest rastimp 200 de materiale, documentate, verificate, pentru a va oferi cea mai buna si mai relevanta informatie.
Ne-a bucurat si ne-a motivat in acelasi timp afluxul de prieteni pe Facebook, suntem mai mult de 4.300 acum, semn ca nu am pornit degeaba la drum in aceasta directie. Drept pentru care astazi iesim in fata voastra si va spunem

Va multumim!

Va multumim ca ne-ati acceptat langa voi, ca ne cititi, ca am inceput sa avem discutii pe marginea subiectelor propuse. Am rememorat impreuna inventarea croissantului, hartiei, a acului de siguranta si a spalierului. Am testat pijamalele, cascatul, pietrele pretioase si am jucat impreuna tenis, fotbal si rugby. Am calatorit cu cele mai lungi trenuri din lume si ne-am luat la intrecere cu ghepardul. Am fost mandri de Nicolae Nedeff, Mihai Eminescu, Alexandru Proca si Hariclea Darclée.

Am aflat impreuna ca pe insulele Feroe nu cresc copaci, ca oceanul Pacific scade in fiecare an si care este cea mai mica tara din lume. Am invatat ca pinguini traiesc si la Ecuator, ca hipopotamul alearga mai repede decat Usain Bolt si ca Taj Mahal-ul este denumit si Palatul Iubirii.

Iar acestea sunt doar o mica parte dintre materialele pe care vi le-am propus, acestea sunt doar inceputul a ceea ce se numeste Stiati.ca – site de cultura generala.

Ne dorim sa petreceti un timp placut pe Internet, ne dorim sa ne aveti in vedere atunci cand aveti o dilema sau vreti doar sa aflati ceva nou. Asa incat ne revedem in continuare in capitolele si paginile site-ului!

Cu bine,

Echipa Stiati.ca
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti