Tendinte in .Ro


Stiati ca si telefoanele pot avea mai multe vieti?

Stiati ca si telefoanele pot avea mai multe vieti?

Nu doar spiritele se pot reintrupa pentru a o lua de la capat, nu doar pisicile sunt cele care dupa un eveniment nedorit se ridica, se scutura si o iau de la capat. Ci si telefoanele. Depinde unde le reparati. Bineinteles, usa v-o vor deschide si cei la de apartamentul de bloc semnalizat cu “Service GSM”. Dar au baietii aceia competentele necesare ca sa va repare telefonul care zace acum pe birou in fata voastra? Atentie deci pe mana cui va lasati echipamentul care, de ce sa nu recunoastem, a devenit indispensabil.

Vrem sa va facem asadar o recomandare: Cordon Electronics. Poate numele vechi al companiei (Cirma Electronics) va este mai cunoscut pentru ca firma a fost partenerul de service al Nokia pentru Romania si acest nume a fost mentionat pe certificatele de garantie ale telefoanelor Nokia din 1998 si pana in 2010. Si nu doar Nokia: Sagem si Philips din 2002, Huawei si HTC din 2004, Samsung din 2009 si Motorola, Alcatel si Evolio din 2010, pe langa telefoanele mobile, angajatii companiei fiind certificati de brandurile respective sa repare si noile vedete ale industriei, tabletele, ca si modemuri GSM, telefoane fixe, sisteme de navigatie, routere wireless si laptopuri.

Din 2010 compania si-a schimbat numele in Cordon Electronics dupa cel al grupului international din care face parte, prezentul numarandu-le mai mult de 100 de angajati pregatiti si certificati cum spuneam de chiar brandurile respective, in 9 centre de service din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Galati si Constanta. Chiar si telefoanele pe care le lasati in magazinele GSM ori IT sau centrele de reparatii IT&C ajung in final tot in laboratoarele Cordon Electronics, doar ca trec prin inca un rand de maini.

Ce pot face oamenii de la Cordon Electronics pentru voi?

 • Reparatii in regim de urgenta
 • Preturi speciale pentru repararea telefoanelor mai vechi de 2 ani de zile (iesite deci din perioada de garantie)
 • Ridicarea telefonului direct de la locatia clientului (serviciu disponibil momentan doar in Bucuresti)
 • Copiere si salvare de date din telefon
 • Repararea flotelor de telefoane ale companiilor
 • Activare si asistenta gratuita pentru folosirea serviciilor Nokia Ovi
   
  In doua cuvinte, Cordon Electronics. Vi-i recomandam.
   
   

  Stiati ca..

 • Service Apple Bucuresti  
  Tag

  Cordon Electronics