Tendinte in .Ro


Un sat din Israel a fost demolat pentru a 38-a oara

Un sat din Israel a fost demolat pentru a 38-a oara

Locuitorii unui sat din Israel au ajuns in pragul disperarii dupa ce satul lor a fost demolat de catre autoritati pentru a 38-a oara. Oficialitatile sustin ca oamenii nu au autorizatie de constructie pentru casele lor, motiv pentru care le demoleaza de fiecare data cand satul este reconstruit. Iar oamenii le ridica din nou de fiecare data intr-un fel de joc psihologic in care sunt totusi implicate vietile unor oameni.

500 de oameni sustin ca terenurile pe care si-au construit casele sunt ale lor, avand documente ce atesta proprietatea lor inca din vremea Imperiului Otoman. Acestea nu sunt insa luate in considerare de catre autoritati, cum nu iau in considerare nici terenul pe care se afla un cimitir vechi de cateva sute de ani si in care s-ar gasi stramosii lor.

Oamenii refuza sa plece in alte parti si se incapataneaza sa isi reconstruiasca locuinte dupa fiecare actiune de demolare chiar daca stiu ca vor ramane inca o data fara acoperis deasupra capului. Dar au inceput sa-si strige cauza tuturor celor care ii asculta iar una dintre modalitatile prin care vor sa atraga atentia asupra lor este chiar o solicitare facuta Cartii Recordurilor pentru omologarea acestei contraperformante, de a-si avea satul demolat pentru a 38-a oara.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti