Tendinte in .Ro


Targ de mobila cu vanzare la sfarsit de martie in Bucuresti

Targ de mobila cu vanzare la sfarsit de martie in Bucuresti

Un nou eveniment dedicat mobilei in Bucuresti, Mobila Expo, organizat in incinta complexului expozitional Romexpo intre 26 si 29 martie 2015. Un targ de mobila cu vanzare la care veti regasi printre comercianti atat numele mari ale industriei cat si mestesugari populari si manufacturi de mai mici dimensiuni care vor pune la dispozitia cumparatorilor atat piese de mobilier cat si accesorii pentru casa. Cumparaturile putandu-se face atat pe loc cat si prin plasarea de comenzi pentru livrarea sau chiar producerea pieselor de mobilier dupa schitele clientilor. Legat de livrare, in cazul in care aveti nevoie de o firma care sa va mute mobilierul de exemplu dintr-o parte in alta, iata o recomandare: firma mutari, activitatea lor principala fiind aceea de mutari mobila.

Revenind la Romexpo, vizitatorii vor primi si consiliere gratuita din partea specialistilor in ceea ce priveste amenajarea locuintei, putand avea astfel acces la informatii privind cele mai noi tendinte din domeniu. Iar expozantii promit si discounturi intre 10% si 50% pentru piesele de mobilier, atat cele clasice cat si cele moderne, din toate categoriile: dormitoare, sufragerii, saloane, camere pentru copii, camere de zi, biblioteci, garderobe si bucatarii.

Dincolo de producatorii si distribuitorii de piese de mobilier, la acest targ vor fi prezenti si expozanti care ofera produse complementare: balustrade din sticla, balustrade de inox, scari de inox, aparate de aer conditionat, si chiar panouri foto-voltaice pentru alimentarea locuintei cu energie electrica folosind surse alternative.

Aceia dintre vizitatori care doresc sa mearga chiar mai departe au posibilitatea sa intalneasca reprezentantii unui birou de arhitectura pentru planuri de constructie sau reamenajare a propriei case si chiar cu un auditor energetic care le poate confirma in urma masuratorilor care este situatia locuintei din punct de vedere al eficientei energetice.

Nu in ultimul rand organizatorii au programat demonstratii culinare care vor fi sustinute de catre chef Aida Parascan, nimeni alta decat castigatoarea celui de-al doilea sezon al concursului de specialitate Masterchef, de asemenea lectii despre arta fierului forjat si cursuri de pictura manuala pentru restaurarea pieselor vechi de mobilier.

Asa incat, nu uitati, intre 26 si 29 martie 2015, suntem invitati la Romexpo pentru targul de primavara al mobilei si nu numai.

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti