Tendinte in .Ro


Un cantec al lui Taylor Swift este performer pe iTunes

Un cantec al lui Taylor Swift este performer pe iTunes

Frumoasa cantareata Taylor Swift a fost desemnata sa ocupe un loc in paginile celebrei publicatii Cartea Recordurilor. Motivul este unul simplu si anume acela ca unul dintre cantecele interpretei de muzica pop-country a facut senzatie odata cu lansarea lui, este vorba de cantecul “We Are Never Ever Getting Back Together“, un cantec de despartire dar vesel daca il stiti sau daca il ascultati (va invitam sa accesati urmatorul link pentru a vedea versurile si videoclipul cantecului).

Cantecul, lansat spre vanzare in format digital in cadrul magazinului online iTunes al companiei americane Apple, a reusit sa ajunga pe primul loc in ceea ce priveste vanzarile in doar 50 de minute din momentul in care a fost lansat comercial pe acest site. Performanta, nemaintalnita in cazul niciunui alt cantec a propulsat-o pe Taylor Swift catre Cartea Recordurilor dar nu e neaparat o surpriza, interpreta avand un talent iesit din comun si o personalitate care atrage fanii ca un magnet (iata si un link pentru a vedea poze cu Taylor Swift).

Acest lucru s-a vazut inca de la inceputul carierei sale: debutanta in lumea muzicala la mijlocul anului 2006, Taylor Swift s-a trezit pe pozitia a sasea in clasamentul celor mai bune cantece country alcatuit in acelasi an de binecunoscuta revista Billboard cu single-ul ei de debut, “Tim McGraw”. Iar primul sau album, ce i-a purtat numele si a fost lansat la sfarsitul lunii octombrie 2006, s-a vandut in peste 36.000 de exemplare in prima saptamana, finalul anului gasindu-l pe prima pozitie a topului Billboard Top Country Albums si pe pozitia a 19-a in topul Billboard 200 (clasament general indiferent de genul muzical), in ciuda timpului foarte scurt in care a putut fi cumparat de catre fani.

Doar doi ani mai tarziu, in 2008, un nou album lansat de catre Taylor Swift – “Fearless“, a pozitionat-o pe cantareata pe primul loc in topul albumelor Billboard 200, cu vanzari de peste 590.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare. Fara ca vanzarile sa cada asa cum se intampla in cazul altor artisti, dovada fiind faptul ca in saptamana a 8-a de la lansarea acestui album, Fearless se vindea inca in peste 330.000 de exemplare.

Consecventa obisnuintei de a lansa cate un album la fiecare doi ani, Taylor Swift a scos din joben albumele “Speak Now” in 2010 si “Red” in 2012, cantareata fiind si compozitoarea majoritatii cantecelor, ceea ce i-a determinat pe reprezentantii revistei Rolling Stones sa o declare drept unul dintre cei mai buni compozitori dintre cei pe care i-a cunoscut muzica pop, rock si country, iar pe cei ai revistei Billboard sa o declare Femeia anului 2011. Acestor recunoasteri simbolice li se adauga 7 premii Grammy, 7 premii ale Asociatiei Americane de Muzica Country, 6 premii primite din partea Academiei de Muzica Country si nu mai putin de 12 premii Billboard.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti