Tendinte in .Ro


Cea mai zgomotoasa pisica din lume toarce la 70 decibeli

Cea mai zgomotoasa pisica din lume toarce la 70 decibeli

Pentru comparatie, 70 decibeli reprezinta nivelul de zgomot produs de un uscator de par aflat la cativa centimetri de cap, de o masina de tuns iarba, de un aspirator ori de un avion ce aterizeaza la un kilometru departare. Iar britanica Ruth Adams traieste cu ea in casa! Este vorba de Smokie, pisica avand cel mai zgomotos tors din lume. Intrebata in cadrul unui interviu daca nu cumva zgomotul permanent din partea pisicii sale o calca pe nervi cateodata, stapana ei a raspuns: “ba da, in fiecare zi!” 😉 Cu toate acestea isi iubeste pisica pe care a luat-o cu trei ani in urma de la un centru de protectie al animalelor, pisica avand acum 8 ani.

Smokie nu toarce permanent la 70 decibeli, in cea mai mare parte a timpului se gaseste ceva mai aproape de media de 25 de decibeli cat masoara torsul unei pisici obisnuite. Dar cand vine vorba de mancare sau de zgomotul facut de televizor ori de telefon, Smokie incepe sa-si arate spiritul competitiv in ceea ce priveste nivelul de zgomot. Un zgomot natural, faptul ca pisicile torc le face bine la sanatate si la cresterea rezistentei lor fizice.

Cartea Recordurilor nu avea o categorie in care sa o incadreze pe Smokie asa incat au creat una special pentru ea. De atunci insa viata linistita a pisicii s-a transformat intr-o serie interminabila de interviuri si vizite, revistele si televiziunile devenind interesate de pisica ce toarce la fel de zgomotos ca o masina de tuns iarba. Iata mai jos un filmulet cu Smokie:


 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Despre pisici