Tendinte in .Ro


Dictionar de vise: tren in vis

Trenul nu este un subiect foarte “cautat” in vise dar atunci cand apare, e bine de luat in seama, subconstientul care lucreaza incearca sa va avertizeze asupra ceva. Sa vedem asadar ce se intampla atunci cand aveti un tren in vis.

Daca alergati dupa trenul plecat de la peron si reusiti sa va urcati inainte ca peronul sa se termine probabil acelasi lucru va trebui sa il faceti si cu unul dintre obiectivele pe care vi le propuneti in timpul activitatilor diurne. Din fericire aveti potentialul de a-l atinge, trebuie totusi sa depuneti un efort sustinut pentru a va atinge rezultatul. Daca reusiti sa va urcati in tren dupa ce se termina peronul, adica sunteti nevoit(a) sa alergati o perioada prin praf, iarba sau eventual maracini, efortul trebuie sa fie dublu ca sa va atingeti obiectivul, realizabil totusi.

Mai deosebit este cazul in care dupa ce v-ati urcat in trenul stationat sunteti nevoit(a) sa va dati jos din tren pentru a mai face ori recupera ceva (o intalnire, o strangere de mana, un obiect) iar intre timp trenul pleaca fortandu-va sa alergati dupa el. Va va fi necesara o concentrare sporita in ceea ce faceti pentru a va atinge obiectivele pentru ca sunteti, din diverse motive, in pericol sa va pierdeti scopurile din vedere si astfel totul sa devina si mai (extrem de) dificil.

Daca va aflati intr-un tren care se deplaseaza grijile trebuie sa fie minime, atata doar sa nu ratati oportunitatile pe care vi le ofera calatoria (prin viata). Masa luata in tren semnifica graba in timp ce o cina in vagonul restaurant cu peisajul perindandu-se prin geamul trenului poate fi asociata cu asteptari care intarzie sa se materializeze, motiv pentru care poate e bine sa investigati cauza intarzierii. S-ar putea sa descoperiti dificultati care impiedica aceasta materializare a obiectivelor dar care odata depasite, va vor aduce mai aproape de rezultate.

Un vis in care va dati jos din tren semnifica nu o coborare dintr-un tren cum v-ati astepta ci primul pas intr-o noua etapa, un nou drum de parcurs, la randul sau cu obiective, obstacole, dar un drum pe care trebuie sa il faceti. Trageti aer in piept, uitati-va unde trebuie sa ajungeti si.. la drum!

Un tren care pleaca poate avea mai multe semnificatii. Daca ati condus pe cineva la acel tren si cunoasteti persoana aceea, sentimentul pe care trebuie sa il incercati este de incredere in acea persoana si in calea pe care o urmeaza. Daca persoana pe care ati condus-o la tren va este totusi necunoscuta, probabil cineva din anturajul dumneavoastra urmeaza sa ia o decizie la care nu v-ati astepta si despre care urmeaza probabil sa aflati. Si de aceasta data trebuie sa aveti incredere ca ceea ce se va intampla va fi pozitiv in ceea ce priveste persoana respectiva. Plecarea cu intarziere a unui tren poate semnifica faptul ca mai sunt lucruri nerezolvate care merita atentia pentru solutionarea si astfel eliminarea lor.

Privita din partea cealalta, asteptarea unui tren nu semnifica asteptarile proprii ci asteptarile pe care ceilalti le au de la dumneavoastra. Daca asteptarea se incheie cu succes, trenul vine, aveti capacitatea de a va ridica la asteptarile celorlalti si probabil va fi nevoie sa depuneti un efort ca sa duceti la bun sfarsit lucrurile pe care le aveti de facut. Trenul care intarzie inseamna rabdare, veti avea nevoie de multa rabdare, aceasta fiind de altfel o calitate si nu o conditie. Daca asteptarea trenului nu se concretizeaza insa si in sosirea acestuia, efortul trebuie sa fie dublu pentru ca in final succesul sa va apartina si sa fiti remarcat(a). Daca in locul trenului apare un alt vehicul de transport va trebui sa fiti atent(a) la oportunitatile care se pot ivi, oricare dintre acestea putandu-se constitui in alternative pentru a va duce activitatile la bun sfarsit.

In cazul in care trenul in care va aflati sau langa care va aflati in timp ce acesta este stationat e inconjurat de soldati, bombe si dare de fum, nu va speriati, nu este razboiul pe care lumea il asteapta, al treilea razboi mondial, ci sunt doar probleme care va solicita sa fiti concentrat(a) la maximum pentru a gasi calea de a iesi dintre acestea si ajunge astfel intr-o zona de confort departe de aceste probleme. Deci multa atentie la oportunitati si solutii, de asemenea concentrare pentru a elimina problemele presante din viata dumneavoastra.

Un tren de marfa aduce cu el griji, trebuie doar sa le luati pe rand ca si cand ati deschide usile fiecarui vagon in parte, sa vedeti despre ce este vorba si sa gasiti solutii, nelasandu-va coplesit(a) de numarul si dificultatea acestora. Aveti un timp limitat pentru a le aborda pe toate, important este sa le cuprindeti pentru a gasi rezolvari pentru cat mai multe si reduce astfel din griji.

Manevrarea unuia sau mai multor trenulete de jucarie inseamna o buna abilitate de a jongla cu evenimentele si obstacolele cu care v-ati putea confrunta asa incat o doza mare de incredere in sine va va oferi curajul de a porni in demersurile pe care trebuie sa le intreprindeti.

Un accident de tren in vis nu este de natura sa va ingrijoreze peste masura. Si in acest caz grija (sau atentia) reprezinta factorul de succes in eventualele probleme ce ar putea sa apara fie in ceea ce priveste zona casnica dar si cea profesionala si sociala. Va trebui sa fiti atent(a) la ce se intampla in jurul dumneavoastra pentru a nu va expune inutil in fata unor probleme sau persoane si sa inlaturati eventualele obstacole cu mult calm si concentrare.

Daca visati ca sunteti in locomotiva unei garnituri de tren si o conduceti pe calea ferata trebuie sa va ganditi ca aveti responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata. Aveti incredere in dumneavoastra si lasati lucrurile sa se deruleze avand grija sa luati deciziile cele mai bune atunci cand acestea sunt necesare. Drumul pe care il parcurgeti nu este de natura sa va duca la un capat. Este doar o evolutie naturala catre o destinatie, dupa care va urma un alt drum catre o alta destinatie si asa mai departe.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti  
Tag

Tren in vis