Tendinte in .Ro


Trotinetele nu mai sunt doar o joaca de copii

Trotinetele nu mai sunt doar o joaca de copii

Daca imaginea trotinetelor va este strans legata de cea a copilasilor dandu-se pe ele prin parcuri sau pe langa parintii intorcandu-se de la cumparaturi, ei bine, imaginea aceasta am putea-o cataloga drept “vintage”. Prezentul plaseaza cele doua roti mici si jucause si sub picioarele celor mari, atat adolescenti cat si adulti. Poate nu i-ati vazut dar ei sunt printre noi. Poate nu i-ati simtit dar poate pur si simplu nu ati avut ocazia sa va intersectati cu ei. Mai nou trotinetele sunt prezente in locurile special amenajate pentru cei care practica sporturile extreme, gen skateri sau rolleri. De cand cu canalele TV dedicate sporturilor extreme au inceput si adolescentii romani sa se urce pe trotinete fara sa le mai fie rusine de obiectul cu care incearca sa faca trick-uri ca la televizor, unele dintre ele chiar mai spectaculoase decat cele pe role sau skate-uri. Si sa nu-i uitam pe adultii dupa care intoarcem capul mirati pe strada vazandu-i calare pe.. trotineta.

Recunosc, in ultimele saptamani ideea de a-mi cumpara o trotineta cu care sa ma dau pe langa fiul meu biciclist m-a zgandarit din ce in ce mai tare. Pentru ca daca pana acum mergeam fiecare pe bicicleta lui in parcurile din apropierea casei (pana la 3-4 kilometri), in ultima luna a inceput sa-mi ceara sa mergem in parcuri ceva mai mari dar mai departate. Unde am ajunge cu bicicleta lui in portbagajul masinii dar a mea?.. a mea nu incape acolo, drept pentru care o bicicleta pliabila sau o trotineta ar merge de minune. Caci la nici 6 ani cati are nu l-as baga in traficul capitalei ca sa pedalam 10 kilometri pana in Herastrau.

No, dar uite ce eveniment tocmai se anunta, taman bun de uns rana si dat raspunsuri la dileme: Razor. Marca preferata de trotinete pe continentul nord-american vine in Romania. Fara doar si poate, business-ul e business si americanii vin aici sa vanda. Dar cand venirea se potriveste cu trendul adolescentilor si cu nevoile adultilor, se numeste strategie. Nu intentionez sa va bag pe gat o reclama nedorita, doar sa va impartasesc ca venirea Razor in Romania se lasa cu o demonstratie mare in parcul Herastrau, in skate-park-ul amenajat acolo. Data: sambata 8 septembrie. Demostratie la care zicem ca ar trebui sa fiti prezenti cu mic, cu mare. Cu frati, cu surori, cu parinti sau copii dupa caz. Nu de alta dar tentatiile oferite de organizatori sunt urmatoarele:

 • o demonstratie pe cinste din partea lui Johan Grunwald, campionul Scandinaviei la trotineta si aflat in Top 20 al sportivilor pe trotineta din lume conform federatiei internationale de specialitate (International Scooter Association);
 • libertatea de a testa pe parcursul zilei, copiii si adultii deopotriva, trotinetele Razor aduse in parc cu ocazia acestui eveniment (si nu vor fi putine), asistati de experimentatul Johan; organizatorii anunta si produse promotionale Razor pentru cel putin o parte din participanti;
 • un curs spontan de trick-uri cu “profesorul” Johan pentru cei care vor sa mearga un pas mai departe in tainele trotinetelor;
 • un concurs de talente pentru cei care se cred destul de buni sa execute trick-uri pe trotinete;
 • pentru cei pe care Johan ii va vraji cu talentul sau, autografe.
   
  De la 10:00 pana spre ora 20:00, ziua de sambata se anunta una pe 2 roti. Bun-venitul pe la 10:00, demonstratiile lui Johan ar fi la 10:20, 12:00, 17:00 si 17:50, sesiuni libere de testare la 11:00 si 18:00, fiecare de cate o ora, o ora si jumatate, concursul de talente la 17:30. Tentant, nu-i asa? Ne vedem acolo!

  Dupa eveniment trotinetele Razor vor putea fi cumparate de catre orice doritor din tara, de la magazinul Biciclop din Bucuresti (strada Povernei nr 25) sau online de la biciclop.ro, acesta e ca si cum ati avea magazinul la usa de la intrare..

  In final cateva imagini care sa va faca pofta de trotinete:

  Trotinete Razor
   

  Stiati ca..

 • Service Apple Bucuresti