Tendinte in .Ro


Vorbe celebre, acum si pe site

Vorbe celebre, acum si pe site

Daca saptamana trecuta va anuntam lansarea pe site-ul Stiati.ca a unei sectiuni speciale de cultura generala, dedicata celor care nu au foarte mult timp ori nu vor sa citeasca articolele de pe site si intitulata sugestiv “Stiati ca.. pentru cei grabiti“, astazi e momentul pentru un alt anunt: avem de acum si pe site o sectiune dedicata vorbelor celebre, oarecum similara vorbelor celebre ilustrate de pe pagina de facebook.

Oarecum pentru ca aici pe site sunt mult, mult, mult mai multe decat pe pagina de facebook si incercam sa adaugam zilnic seturi noi de vorbe celebre, multe dintre ele adevarate lectii de viata. Fideli crezului nostru ca trebuie sa va oferim mai multe informatii decat alte site-uri, vorbele celebre de pe Stiati.ca va spun nu doar autorul (atunci cand el este cunoscut) dar si perioada in care a trait si ce a facut persoana respectiva in viata pentru a oferi un context spuselor sale ramase in istorie.

Modalitatea de vizualizare a lor este la fel de simpla ca la “Stiati ca.. pentru cei grabiti”, cu un click pe butonul de dedesuptul vorbei celebre vi se afiseaza o alta, atatea cate doriti. Va invitam asadar sa vedeti si prin ce altceva au ramas in istorie semenii nostri, altele decat fapte, va invitam la Vorbe celebre.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti