Tendinte in .Ro


Vorbe celebre pe pagina de Facebook

Vorbe celebre pe pagina de Facebook

In urma cu cateva zile am creat pe pagina de Facebook Stiati ca un album foto, dar nu cu fotografii – acestea se gasesc in Galeria foto dedicata, ci cu ilustratii continand vorbe celebre, ramase in istorie datorita esentei lor sau personalitatii celor care le-au rostit prima oara.

Stiam ca exista site-uri intregi dedicate acestor vorbe celebre, ne-am incumetat totusi sa intram si noi in acest joc, pe de o parte pentru ca si acestea tin de cultura generala si mai mult decat atat unele dintre ele se pot constitui in principii de viata, povete sau lectii oferite de alti oameni, pe de alta parte pentru ca am observat ca site-urile dedicate acestui tip de informatie, vorbe celebre, sufera la capitolul sursa. Sursa informatiei. Multe dintre ele mentioneaza autorii vorbelor celebre dar nu spun cine sunt acestia, ce au facut in viata ori cand au trait, ca sa ne facem o idee despre contextul in care au rostit propozitii ori fraze ce au ramas pentru posteritate. Am dorit sa va oferim si aceste informatii si mai mult, am ales sa le si intruchipam, sa includem in ilustratie si chipul invatatilor vremii.

Trebuie sa va spunem ca suntem fericiti ca initiativa se bucura de aprecierile voastre, vizibile in like-urile si share-urile acordate ilustratiilor, vom face tot ce trebuie ca sa continuam in aceasta directie, sa publicam in fiecare zi pe Facebook una sau doua noi vorbe celebre, sa le alegem cele mai bune dintre cele mai bune. Va asteptam asadar pe pagina de facebook Stiati ca pentru aceste pastile de intelepciune umana si va multumim pentru fidelitate.
 

Stiati ca..

Service Apple Bucuresti